Δελτίο τύπου – Συγκέντρωση Πρωτοβουλίας Πολιτών Υπέρ του ΟΧΙ – Συγκέντρωση Πρωτοβουλίας Πολιτών Υπέρ του ΟΧΙ [VIDEO ]

Δελτίο τύπου – Συγκέντρωση Πρωτοβουλίας Πολιτών Υπέρ του ΟΧΙ
Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο [Ε.ΠΑ.Μ.] Ιωαννίνων

Η λαϊκή κυριαρχία και η Εθνική ανεξαρτησία ήταν είναι και θα είναι οι βασικές αρχές πάνω στις οποίες δημιουργήθηκε το Ε.Πα.Μ. Η δημοκρατία εκφράζεται με απλές διαδικασίες που ξεκινούν από τον ίδιο το λαό για να δώσουν λύσεις σε θέματα που αφορούν τα δικαιώματα του και την ελευθερία του.

Έτσι λοιπόν ,από την πρώτη στιγμή ταχθήκαμε υπέρ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου που προκήρυξε η κυβέρνηση . Είμαστε βέβαιοι πως το δημοψήφισμα αυτό δεν γίνεται για να εκφραστεί ο Ελληνικός λαός αμερόληπτα και αντικειμενικά. Η κυβέρνηση θέλει να το χρησιμοποιήσει σαν διαπραγματευτικό χαρτί για να οδηγήσει τη χώρα σε νέο μνημόνιο, η αντιπολίτευση το χρησιμοποιεί για τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τον λαό να μείνει στον μονόδρομο της Ευρώπης. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το δημοψήφισμα είναι μια υπέρτατη έκφραση της λαϊκής βούλησης και όποιος δεν συντάσσεται υπέρ του δεν μπορεί να λέγεται δημοκράτης και πατριώτης. Στα πέντε χρόνια των μνημονίων και της εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού είναι η μοναδική φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να βροντοφωνάξουμε Ο Χ Ι.

Έτσι λοιπόν το πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος είναι : ΟΧΙ σε άλλα μνημόνια και συνεχή υποδούλωση στην Ευρώπη. ΝΑΙ σε νέα μνημόνια το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση του Λαού.

Το Ε.Πα.Μ. προσπάθησε να βρει κάθε κίνημα κάθε κόμμα κάθε συνιστώσα κάθε συλλογικότητα που σαν πρόταγμα του έχει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα .
Την Δευτέρα 29/6/15 συναντηθήκαμε με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συνιστώσες του ,συνιστώσες του ΚΚΕ, εκπροσώπους της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και εκπροσώπους συλλογικοτήτων στο εργατικό κέντρο . Απόφασή μας ήταν η κοινή δράση σε όλα τα επίπεδα προτάσσοντας το ΟΧΙ και δημιουργώντας μια πολυκομματική παρουσία στην πόλη των Ιωαννίνων.

Την Τρίτη 30/6/15 βρεθήκαμε σε συγκέντρωση πρωτοβουλίας πολιτών υπέρ του ΟΧΙ στα Λιθαρίτσια όπου συμφωνήσαμε σε μια μεγάλη πολυκομματική και πολυσυλλεκτική συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων την Πέμπτη 2/7/15 και ώρα 19:00 το απόγευμα.

Το Ε.Πα.Μ. καλεί όλο τον Ελληνικό λαό να σταθεί στα πόδια του να σηκώσει το κεφάλι και την Κυριακή να φωνάξει το μεγαλύτερο ΟΧΙ που έχει πει ποτέ του αποδομώντας κάθε αρρωστημένη επιδίωξη εναντίον του από ντόπια και ξένα συμφέροντα που θέλουν να είναι άβουλος και προσκυνημένος.

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο [Ε.ΠΑ.Μ.] Ιωαννίνων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: