ΠΡΕΒΕΖΑ – Συμμετοχή του Επιμελητηρίου , στην 81η ΔΕΘ

ΠΡΕΒΕΖΑ – Συμμετοχή του Επιμελητηρίου , στην 81η ΔΕΘ

ΠΡΕΒΕΖΑ - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου , στην 81η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος προσκαλεί τις επιχειρήσεις μέλη του να συμμετάσχουν στην 81η ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και το Επιμελητήριο Πρέβεζας, αντιλαμβανόμενοι ότι τα οφέλη της συμμετοχής – προβολής των επιχειρήσεων θα είναι πολλαπλά, αποφάσισαν να προσφέρουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερες επιχειρήσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.Στο πλαίσιο αυτό η ΚΕΕ αναλαμβάνει το σύνολο του κόστους των 50.000,00 Ευρώ, (πλέον ΦΠΑ) της πρότασης – προσφοράς της ΔΕΘ Α.Ε. για την παραχώρηση τον συνόλου του Περιπτέρου 2.

Έτσι εκτός της δωρεάν παραχώρησης χώρου 12 τ.μ. για το κάθε Επιμελητήριο (μαζί με τον εξοπλισμό), η ΚΕΕ παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν διάθεσης του ίχνους έδαφους (τ.μ.) και για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – μέλη των Επιμελητηρίων με τις ίδιες παροχές, με μόνη υποχρέωση – επιβάρυνση του κόστους ενοικίασης του εξοπλισμού, πού ανέρχεται στα 17,00 € ανά τ.μ., πλέον ΦΠΑ.Πιστεύουμε ότι η απόφαση αυτή για συμμετοχή των επιχειρήσεων θα δώσει τη δυνατότητα τόσο στις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν θετικά και να συμμετέχουν στην Έκθεση, όσο και στο Επιμελητήριό μας να προσφέρει μια σημαντική υπηρεσία στα μέλη του.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το Επιμελητήριο Πρέβεζας το αργότερο μέχρι την 30/06/2016 για το σύνολο των τ.μ. που επιθυμείτε να καλύψετε στο τηλέφωνο 2682029414 (εσωτερικό 6) κα Μαρία Καχριμάνη.

ΠΗΓΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s