Κύκλωμα κρατικών λειτουργών πουλούσε πλαστά διαβατήρια! Συνελήφθη αστυνομικός και τρία ακόμη άτομα!

Μία καλά οργανωμένη επιχείρηση είχαν στήσει δημόσιοι λειτουργοί, η δράση των οποίων έλαβε τέλος μετά από επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές πρόκειται για έναν αστυνομικό, για έναν τελωνειακό υπάλληλο, έναν υπάλληλο άλλου δημόσιου οργανισμού της περιοχής των Ιωαννίνων και έναν Αλβανό.

Δρώντας από κοινού, τα τέσσερα άτομα, με διαφορετικούς ρόλους ο καθένας, έφτιαχναν πλαστά διαβατήρια και τα πουλούσαν σε αλλοδαπούς αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται στα μέσα του καλοκαιριού περίπου, όταν ανώτεροι αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αντελήφθησαν την δράση τους και ζήτησαν την συνδρομή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ακολούθησε ένα διάστημα παρακολουθήσεων, κυρίως των τηλεφωνικών επικοινωνιών και από το πρωί της Παρασκευής, άρχισαν οι συλλήψεις των τεσσάρων.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία αναμένονται τις επόμενες ώρες.

ΠΗΓΗ

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κύκλωμα κρατικών λειτουργών πουλούσε πλαστά διαβατήρια! Συνελήφθη αστυνομικός και τρία ακόμη άτομα!

  1. Παράθεμα: Κύκλωμα κρατικών λειτουργών πουλούσε πλαστά διαβατήρια! Συνελήφθη αστυνομικός και τρία ακόμη άτομα! | tolmima

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s