Παννελλήνιος Σάλος Από Το Περιστατικό Με Την 9χρονη Μαθήτρια.

Πανελλήνιος σάλος δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από την αποκάλυψη του epirustvnews σύμφωνα με την οποία ένα 9χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού στο 3ο δημοτικό σχολείο Ιωαννίνων.

Όλα τα μεγάλα κανάλια ασχολήθηκαν και ανέδειξαν περαιτέρω το θέμα προκειμένου να μπει ένα τέλος σ αυτήν τη μάστιγα και τη βαρβαρότητα που δυστυχώς επικρατεί σε πολλά Ελληνικά σχολείαΌπως είχαμε υποχρέωση επικοινωνήσαμε σήμερα με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος αναφερόμενος στο περιστατικό μας είπε πως έπραξε ότι επιβάλλει ο νόμος και η παιδαγωγική πρακτική παραπέμποντάς μας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο επικεφαλής της κ. Τζίμας τόνισε στο epirustvnews πως το περιστατικό αντιμετωπίστηκε με 13 διαφορετικούς τρόπους , είναι ευαίσθητο το θέμα και αντιμετωπίστηκε όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι εκπαιδευτικές πρακτικές. Χαρακτήρισε την καταγγελία της μητέρας ΄΄αφήγημα» λέγοντας πως ο θόρυβος που δημιουργήθηκε αφορά μια κόντρα που υπάρχει μεταξύ των γονέων.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα που κατά τη διάρκεια του διημέρου κατακλύστηκε από τηλέφωνα γονέων αλλά και έσπασε κάθε ρεκόρ αναγνωσιμότητας οφείλει να πει πως τέτοια περιστατικά στην πόλη των γραμμάτων και των τεχνών , σε μια πόλη που κηλιδώθηκε από τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη δεν μπορούν να συμβαίνουν και όλοι μας να γυρίζουμε το κεφάλι μας από την άλλη πλευρά.

ΠΗΓΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s