Ε.ΠΑ.Μ. – Ο Δ. Καζάκης στον Real FM 97.8 με τον Γ. Τράγκα. ‎2 ‎Νοεμ. 2016.

Ο οικονομολόγος και Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, στον Real FM 97.8 και στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα όπου μιλά για την οικονομία, τις τράπεζες, το Αιγαίο και τις πολιτικές εξελίξεις. Τετάρτη, ‎2 ‎Νοεμβρίου ‎2016.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Εν Αθήναις» στον Real FM ήταν σήμερα το πρωί ο Γενικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης ο οποίος παραχώρησε μια αποκλειστική όσο και αποκαλυπτική συνέντευξη για την πολιτική επικαιρότητα και την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα.

Ο κ. Καζάκης είπε ότι η Ελλάδα θυμίζει πολύ Αργεντινή όταν χρεοκόπησε ενώ η οικονομία της βρίσκεται στα επίπεδα της Συρίας!

Για τις τράπεζες τόνισε ότι είναι πλήρως χρεοκοπημένες και βρίσκονται για πάνω από ένα χρόνο σε περιορισμένη λειτουργία κάτι πρωτοφανές. Μάλιστα όλες οι συστηματικές τράπεζες βρίσκονται υπό πλήρη έλεγχο ξένων παραγόντων.

Ο γ.γ. του ΕΠΑΜ είπε ότι δεν έχει πεισθεί για τις προθέσεις της Κυβέρνησης να τα βάλει με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και ότι αυτό που κάνει είναι ανακάτεμα της τράπουλας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s