Θεσσαλονίκη: Να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί της ΒΙΟΜΕ

Για να συνεχίσουμε να βιοποριζόμαστε έστω με τα μικρά μεροκάματα που διασφαλίζουμε και να μην πέσουμε και εμείς και οι οικογένειες μας στην εξαθλίωση και την κατάθλιψη της ανεργίας.

%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%83%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b7-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84Εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ και αλληλέγγυοι βρέθηκαν σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενάντια στο αίτημα της συνδίκου τις πτώχευσης της Φίλκεραμ Johnson να συνεχιστεί ο εκ πλειστηριασμός των οικοπέδων. Να τονίσουμε πως στα οικόπεδα, είναι κι αυτό της ΒΙΟΜΕ που όμως, σε αυτό εξελίσσεται και πήρε σάρκα και οστά η αυτοδιαχείριση.

Οπως πρέπει να σημειωθεί για την ιστορία πως τον Οκτώβριο ματαιώθηκε και η τελευταία προσπάθεια πλειστηριασμού του οικοπέδου της ΒΙΟΜΕ. Με την ματαίωση εκείνης της διαδικασίας εκποίησης ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των πλειστηριασμών που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015. Σήμερα έπειτα από νέα αίτηση της συνδίκου πραγματοποιήθηκε η δίκη στο Εφετείο για να οριστεί νέα χαμηλότερη τιμή των οικοπέδων από τα 31 εκατομμύρια ευρώ ευρώ στα 21 εκατομμύρια ευρώ. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε περίπου δύο με τρεις μήνες.

Επειδή το newreport.gr λόγω του χιονιά κι άλλων συνθηκών δεν κατάφερε να παραβρεθεί στο δικαστήριο, πήρε από την προσωπική σελίδα του συναδέλφου, Στέλιου Νικητόπουλου, τα στοιχεία για την ανακοίνωση των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ, την οποία διάβασε ο Δημήτρης Κουματσιούλης.
“Απαιτούμε τα οικόπεδα και τα κτήρια που λειτουργούσε η ΒΙΟΜΕ ΑΕ και σήμερα φυλάσσουμε εμείς οι Εργαζόμενοι του Σωματείου Εργαζομένων ΒΙΟΜΕ να εξαιρεθούν από τον πλειστηριασμό και να αποδοθούν για χρήση στην ΣΕ ΒΙΟΜΕ.
Για να συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα χρήσιμα για την κοινωνία εκεί που τα αφεντικά μας παρήγαγαν μόνο παχυλές καταθέσεις στο εξωτερικό και χρέη προς εργαζόμενους, ΙΚΑ και Εφορία.
Για να συνεχίσουμε να βιοποριζόμαστε έστω με τα μικρά μεροκάματα που διασφαλίζουμε και να μην πέσουμε και εμείς και οι οικογένειες μας στην εξαθλίωση και την κατάθλιψη της ανεργίας.
Για να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε καθημερινά, όπως κάνουμε τα τελευταία 4 χρόνια ότι εμείς οι εργαζόμενοι μπορούμε να τα καταφέρνουμε ακόμη και εκεί που δεν μπορούν οι επιχειρηματίες και τα αφεντικά.
Καλούμε κάθε αγωνιζόμενο εργαζόμενο, άνεργο, νεολαίο συνταξιούχο να μας συμπαρασταθεί στο δίκαιο αίτημά μας και να μας βοηθήσει να αποτρέψουμε την καταστροφή του εργοστασίου που με τόσο κόπο έχουμε κρατήσει «ζωντανό» όλα αυτά τα χρόνια
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ – ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ”

ΠΗΓΗ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: