170510 – Ανακοίνωση – Αποτροπή πλειστηριασμών στην Λευκάδα

Ανακοίνωση – 10/05/2017 – Αποτροπή πλειστηριασμών στην Λευκάδα

“Δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος, εσάς τι σας νοιάζει; ”

Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο της συμβολαιογράφου στο Ειρηνοδικείο της Λευκάδας σήμερα 10/5/17 όπου ένα αγροτεμάχιο 7στρ θα έβγαινε στον πλειστηριασμό

Ποιος είναι αυτός που μπορεί να πει αν κάποιος είναι απατεώνας ή έπεσε έξω λόγω της υπερφορολόγησης ή της μείωσης του τζίρου;
Με ποια κριτήρια χαρακτηρίζουμε έναν πολίτη που οδηγείται στον πλειστηριασμό;

Μόνο ένα κυρίαρχο κράτος με δημοκρατικούς και δίκαιους μηχανισμούς μπορεί να το κάνει. Μόνο σε μια δημοκρατία η δικαιοσύνη είναι τυφλή και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού.

Σήμερα δυστυχώς δεν υπάρχουν ούτε μηχανισμοί ούτε δημοκρατία.
Σήμερα το κράτος έχει δεχτεί την κατάργηση όλων των δικαιωμάτων μας και την θυσία μας -οικονομική και ζωτική- στο όνομα του χρέους και της εξυπηρέτησης των δημοσιονομικών στόχων. Το δοσολογικό πολιτικό προσωπικό υπηρετεί αλλότρια συμφέροντα τεμαχίζοντας την Πατρίδα και οδηγώντας μας σε γενοκτονία.

Η λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας συνεχίζεται και οι συμβολαιογράφοι ακόμα συναινούν στο έγκλημα παραβιάζοντας τα χρηστά ήθη και μετατρέποντας το λειτούργημα τους σε φονικό όπλο κατά του λαού.

Φυσικά το Ε.ΠΑ.Μ., όπως κάνει εδώ και τέσσερα χρόνια, είναι παρών και προτάσσεται εμποδίζοντας τους πλειστηριασμούς
Δεν επιτρέπει καμία αρπαγή υπό καθεστώς κατοχής που έχει επιβληθεί στην Πατρίδα μέσα από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις.
Δεν επιτρέπει το ξεπούλημα των περιουσιών μας σε κάθε είδους κοράκι.
Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για πρώτη δεύτερη ή όποια κατοικία, μαγαζί, αγροτεμάχιο ή αυτοκίνητο.
Αυτό που έχει σημασία είναι να σταματήσει αυτός ο όλεθρος που έχει πέσει πάνω στα κεφάλια των Ελλήνων.

Η Τ.Ο του Ε.ΠΑ.Μ. Λευκάδος μαζί με συναγωνιστές από τα Γιάννενα, απλούς πολίτες και υποστηρικτές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδωσαν το παρών και απέτρεψαν την διεξαγωγή των πλειστηριασμών στην Λευκάδα.

Για άλλη μια φορά αποδείξαμε πως το πανίσχυρο κράτος που υπακούει σε μνημονιακούς νόμους και καθοδηγείται από τους εταίρους δανειστές για να λεηλατήσει την Πατρίδα μας, λυγίζει μπροστά στην ενότητα του λαού. Τρέμει την διαμαρτυρία και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Φοβάται την ένωση μας.

Αυτό είναι το όπλο μας, η ένωση μας.

Όλοι μας “βράζουμε” στο ίδιο καζάνι ήρθε ο καιρός να αντισταθούμε, ήρθε ο καιρός να βαδίσουμε έξω από την ΕΕ και τον ζουρλομανδύα του ευρώ. Πόσοι ακόμα πρέπει να χάσουν την περιουσία τους; Πόσοι ακόμα να βρεθούν στο δρόμο; Πόσες επιχειρήσεις να κλείσουν; Πόσοι να οδηγηθούν στην αυτοκτονία; Πόσοι ακόμα να ζουν στην ένδεια και την πενία;

Το Ε.ΠΑ.Μ. γεννήθηκε από τον λαό και είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που έχει ολοκληρωμένη λύση εξόδου από την κρίση. Η λύση αυτή έχει γνώμονα την δημοκρατία την ισονομία και την ελευθερία.

Αυτό είναι το Ε.ΠΑ.Μ. και υπόσχεται πως θα αποκαταστήσει κάθε αδικία που συντελείται εις βάρος του Ελληνικού λαού και της Πατρίδας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: