Δασικοί χάρτες το θέμα στην ομιλία – συζήτηση στα γραφεία της ΤΟ ΕΠΑΜ Ιωαννίνων

Οι Δασικοί χάρτες ήταν το θέμα στην ομιλία- συζήτηση που έγινε στα γραφεία της ΤΟ ΕΠΑΜ Ιωαννίνων την 5/7/17 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00. Ένα καυτό θέμα το οποίο θα μας απασχολήσει και σε επόμενη συγκέντρωση μας αφού δεν είχαμε τον χρόνο να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις που ετέθησαν από τους παρευρισκόμενους .

Την αρχική εισήγηση είχε ο Νικήτας Αποστόλου μέλος του ΕΠΑΜ απόφοιτος ΑΣΟΕ νυν συνταξιούχος με πολυετή προϋπηρεσία στο δασαρχείο Ιωαννίνων.

Παρουσιάστηκε το ιστορικό και το νομικό πλαίσιο, ακολούθως αναφέρθηκαν οι επιπτώσεις στους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και στις ιδιοκτησίες. Σημαντική επισήμανση οι όποιες ενστάσεις για την περιοχή μας πρέπει να κατατεθούν μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Πρέπει όλοι μας να δούμε την κατάσταση της περιουσίας μας στην σελίδα του Εθνικού Κτηματολογίου ΑΕ γιατί με συνοπτικές διαδικασίες μεγάλες ιδιωτικές εκτάσεις περνάνε στον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ και από εκεί στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων που είναι στον πλήρη έλεγχο των δανειστών.

Το ΕΠΑΜ Ιωαννίνων κάθε Τετάρτη απόγευμα θα πραγματοποιεί ομιλία- συζήτηση για καυτά τοπικά θέματα και καλεί όλους τους συμπολίτες μας σε αυτό τον κύκλο ενημερωτικών ομιλιών στα γραφεία μας Ναπολέων Ζέρβα 67.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: