ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Για έβδομη συνεχή χρονιά, από το 2010, αιρετοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλαδή του λαού, θα «τιμήσουν» με την παρουσία τους και θα συμμετέχουν στην 7η Ελληνογερμανική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί από 9 – 11 Νοεμβρίου 2017 στην πόλη Sindelfingen της Γερμανίας. Ανάμεσα τους είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. Στόχος της Συνέλευσης, όπως μας λένε, είναι να ενισχυθεί η «ελληνογερμανική φιλία» και οι «αδελφοποιήσεις» δήμων με την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και τεχνογνωσίας.

Το ΕΠΑΜ καταγγέλλει, για πολλοστή φορά, τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ελλάδας στην Ελληνογερμανική Συνέλευση κι ότι αυτή αποτελεί έναν ακόμη φορέα επιβολής του κατοχικού καθεστώτος στη χώρα μας. Διότι:

α) Στηρίζεται σε μια διμερή μυστική συμφωνία που υπέγραψαν η Μέρκελ και ο Παπανδρέου τον Μάρτιο του 2010 – μόλις δύο μήνες πριν την επέλαση του ΔΝΤ στη χώρα μας- και ποτέ δεν εγκρίθηκε από την ελληνική Βουλή.

β) Με τις υποτιθέμενες «αδελφοποιήσεις» και τις μεθοδευμένες «παρεμβάσεις» του υφυπουργού «επί των ελληνικών θεμάτων» Χανς Γιoχακίμ Φούχτελ -του νέου γκαουλάϊτερ του προτεκτοράτου Ελλάδα- οι Γερμανοί «φίλοι» μας, προσπαθούν να μάς πουλήσουν τεχνογνωσία για να αποκτήσουν τον έλεγχο της δικής μας ακίνητης
δημοτικής περιουσίας ∙ για να εκμεταλλευτούν ενεργειακούς και πλουτοπαραωγικούς πόρους της χώρας μας ∙ για να θάβουν τα τοξικά τους απόβλητα ∙ για να εξασφαλίσουν φτηνό εργατικό δυναμικό, και δη ειδικευμένο!

γ) Οι καινοτόμοι τομείς συνεργασίας κι η αξιοποίηση που σχεδιάζουν δεν είναι προς όφελος των Ελλήνων πολιτών, αλλά γερμανικών ιδιωτικών εταιρειών που χρηματοδοτούν αυτές τις δράσεις. Με αυτές τις μεθόδους υπονομεύεται η ανεξαρτησία της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετατοπίζοντας τους στόχους και την ισορροπία δυνάμεων υπέρ ιδιωτικών, υπερκρατικών συμφερόντων. Κρατικές και αυτοδιοικητικές αρμοδιότητες μεταβιβάζονται σε ιδιωτικούς αδιαφανείς φορείς.

δ) Με την Ελληνογερμανική Συνέλευση επιδιώκεται η υποθήκευση κι εκποίηση της ακίνητης περιουσίας των ελληνικών δήμων με σκοπό να ξελασπώσουν από τα χρέη τους οι αντίστοιχοι «αδελφοί» γερμανικοί δήμοι και ν΄ αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση ∙ επιδιώκεται η προσάρτηση των ελληνικών δήμων στα αντίστοιχα κρατίδια και δήμους της Γερμανίας προκειμένου να λεηλατηθούν ∙ επιδιώκεται η διασφάλιση της διεξόδου της γερμανικής ελίτ από την κρίση και η ισχυροποίηση της θέσης της στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

Κι όλα αυτά με τη συναίνεση και τη συνεργασία των δωσιλόγων εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!

Το ΕΠΑΜ, σταθερό στις θέσεις του, τονίζει πως, δεδομένου ότι αυτό το κατοχικό καθεστώς στηρίζεται σε μυστικά πρωτόκολλα, που συνωμοτικά έχουν υπογράψει κυβερνήσεις δωσιλογικές ενάντια στο συμφέρον του ελληνικού λαού, εν αγνοία του και με σκόπιμη παραπλάνηση κι εξαπάτησή του, είναι εφικτή η αναστροφή της αποικιοκρατικής υποδούλωσης της χώρας μας και η έξοδος από τον κύκλο της εξαθλίωσης που της έχει επιβληθεί. Κι αυτό μπορεί να γίνει από μια πατριωτική δημοκρατική κυβέρνηση που επαγγέλλεται το ΕΠΑΜ!

Είναι στο χέρι του ελληνικού λαού να την αναδείξει και να διεκδικήσει την Ανεξαρτησία του και την Αξιοπρέπειά του!

Αθήνα, 4 Νοεμβρίου 2017

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του Ε.ΠΑ.Μ.

 

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Ε.ΠΑ.Μ. – Τ.Ο – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ν. Ζέρβα 67 – ΤΚ45332 – Ιωάννινα
Τηλ. 6908693343 – epamioanninon@gmail.com

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Ε.ΠΑ.Μ. – ΚΕΝΤΡΙΚΑ
Βερανζέρου 4, 4ος όροφος Πλ. Κάνιγγος
Τ.Κ. 10677, ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 2103422156, 2103428676 info@epamhellas.g

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: