Συγκέντρωση Ενημέρωση Συζήτηση για τα αποτελέσματα του 6ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και ικανοποιητική προσέλευση και Φίλων του Ε.ΠΑ.Μ. η Συγκέντρωση Ενημέρωση Συζήτηση για τα αποτελέσματα του 6ου Συνεδρίου του Ε.ΠΑ.Μ..

Παρουσιάστηκαν τα Ψήφισμα και οι αποφάσεις του Συνεδρίου με διευκρινίσεις και συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων για το κάθε θέμα.

Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι το Ε.ΠΑ.Μ. είναι μια Λαϊκή πηγή ελεύθερων ιδεών και προτάσεων και ότι τα Μέλη και Φίλοι του δεν φυλακίζονται σε τυποποιημένες απόψεις που έρχονται σε κονσέρβα από κάποια ηγεσία, αλλά αντιθέτως είναι ένας ζωντανός οργανισμός με ελεύθερα άτομα που καταλαβαίνουν τι θα πει πραγματική
Δημοκρατία, και όχι μόνο σκέψεις και επαναλαμβανόμενες ιδέες που παπαγαλίζονται συνεχώς, κάνοντας γύρους σε ανούσιες συζητήσεις.

Γιατί το Ε.ΠΑ.Μ. είναι η μόνη Πολιτική Δύναμη που μπορεί να αναλάβει την απελευθέρωση της χώρας μας και να ανατρέψει τη καταστροφή που έχουν φέρει όλες οι προηγούμενες προδοτικές Κυβερνήσεις και κόμματα που συμμετείχαν στην Ελληνική Βουλή όλα αυτά τα χρόνια, που μπήκαν με την ψήφο του κάθε Έλληνα αλλά αγνόησαν τις Εντολές που ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα, και με αναιδέστατο τρόπο συνεχίζουν να βγαίνουν στα κανάλια και στα ΜΜΕ χλευάζοντας στην κυριολεξία την νοημοσύνη αυτού του περήφανου Λαού.

Η επόμενη ομιλία συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις ( Τετάρτη, 15/11/2017 ) με θέμα το πως θα κάνουμε την ανατροπή και τα 15 βήματα για την αλλαγή.

Θα σας περιμένουμε!
Με τη συμμετοχή σου η γνώμη σου και η άποψη σου είναι σημαντική για την ολοκλήρωση των στόχων του Ε.ΠΑ.Μ..

Θα είναι σημαντικό επίσης να προσκαλέσετε άτομα που δεν γνωρίζουν τις προτάσεις του Ε.ΠΑ.Μ. ώστε να μπορέσουν και αυτοί να δουν την φλόγα της αληθινής Ελπίδας που σύντομα θα γίνει πραγματικότητα της ζωή του κάθε Έλληνα.

Τα θέματα που συζητηθήκαν μπορείτε να τα βρείτε αναρτημένα στην κεντρική σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ.  – ΕΔΩ –

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: