Δελτίο Τύπου Πλειστηριασμών 08-11-2017

Σε ετοιμότητα για τα νέα μέτρα επίθεσης που ετοιμάζει το καθεστώς κατοχής

 

Με τους εννέα συμβολαιογραφικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα να συνεχίζουν την αποχή τους μέχρι το τέλος του χρόνου, άλλη μια Τετάρτη βρήκε τους συναγωνιστές μας παρόντες στην Αθήνα, στην Πάτρα, στα Ιωάννινα και σε άλλα ειρηνοδικεία της χώρας.

 

Οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι με τις αποφάσεις των συνελεύσεων τους συνεχίζουν να πιέζουν την κυβέρνηση να εφαρμόσει ή να τροποποιήσει τους νόμους, έτσι ώστε να προστατεύσει τους συμβολαιογράφους από τις «επιθέσεις» των διαμαρτυρομένων συμπολιτών, για να μπορέσουν να εκτελέσουν απρόσκοπτα τους πλειστηριασμούς φυσικά προς όφελος των δανειστών.

Από την άλλη οι τράπεζες, μπροστά στις κινητοποιήσεις των πολιτών που παρεμποδίζουν την διαδικασία των πλειστηριασμών, ξεχνούν όπως πάντα εσκεμμένα την ανακεφαλαιοποίηση τους  και επικεντρώνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στις ευρωπαϊκές εποπτικές αρχές. Πιέζουν εκβιάζοντας, αλλά ταυτόχρονα δίνουν και άλλοθι στην κυβέρνηση,  ώστε να πάρει μέτρα για την εκτέλεση των πλειστηριασμών, η καθυστέρηση των οποίων όπως δηλώνουν »  υποσκάπτει τις θεμελιώδεις αρχές της τραπεζικής πίστης και της οικονομίας και βέβαια αντίκειται στο Σύνταγμα»…….

Στο σημείο αυτό  ερχόμαστε να θυμίσουμε ότι οι πλειστηριασμοί των Τραπεζών που αφορούν στις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών από το 2010 και μετά, αντίκεινται στο Σύνταγμα γιατί είναι το αποτέλεσμα αντισυνταγματικών μνημονιακών μέτρων που προέκυψαν από παράνομες δανειακές συμβάσεις των δανειστών προς τη χώρας μας που ουδέποτε κυρώθηκαν από την ελληνική βουλή.

Το ΕΠΑΜ στέκεται αλληλέγγυο απέναντι σ αυτήν την συνεχιζόμενη άδικη δοκιμασία των συμπολιτών μας και προετοιμάζεται για περαιτέρω αγώνες στα νέα μέτρα που η υποταγμένη  κυβέρνηση  και οι τοκογλύφοι δανειστές ετοιμάζονται να πάρουν.

Ο ανένδοτος αγώνας μας απέναντι στο καθεστώς κατοχής συνεχίζεται μέχρι την ανατροπή του.

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Το Συντονιστικό των Κοινωνικών Δράσεων του ΕΠΑΜ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: