ΟΧΙ στην λεηλασία της Ηπείρου! 12/01/2018

ΟΧΙ στην λεηλασία της Ηπείρου! 12/01/2018

Είναι πραγματικά εξωφρενικό το πόσο εθελόδουλα συμπεριφέρεται το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Οι κυβερνήσεις των τελευταίων οχτώ ετών μας έχουν οδηγήσει στην πιο μεγάλη οικονομική ύφεση που έχει υποστεί χώρα σε καιρό ειρήνης σε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία. Φυσικά αυτό είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών όλων των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης.

Η κατάσταση που ζει ο Ελληνικός λαός είναι οικτρή. Η πραγματική ανεργία καλπάζει, οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, η οικιστική ανάπτυξη είναι ανύπαρκτη, ο αγροτικός κόσμος είναι σε απόγνωση, οι βιοτεχνίες -όσες απέμειναν- μαραζώνουν, τα εργατικά δικαιώματα καταργήθηκαν,η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων μέσα σε επτά χρόνια έγιναν λαμόγια, μπαντακτζήδες και στρατηγικοί κακοπληρωτές, το καλύτερο, το πιο δημιουργικό και επιστημονικό κομμάτι το εξανάγκασαν σε διωγμό, η φοροληστρική επιβολή έχει οδηγήσει πολλούς συναθρώπους μας στην αυτοκτονία και την ανέχεια, οι συντάξεις κατάντησαν επιδόματα πείνας και οι μισθοί ανταγωνίζονται τις πιο φτωχές περιοχές της Ευρώπης.

Τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί νόμοι έχουν αντικαταστήσει το δίκαιο και το σύνταγμα μας. Ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι δημιούργημα των δικών μας πολιτικών, είναι δημιουργήματα συμφερόντων που κατευθύνουν την πολιτική της ΕΕ και του ευρώ. Έρχονται σε πολυνομοσχέδια πολλών χιλιάδων σελίδων, πολλές φορές ούτε την μετάφραση δεν προλαβαίνουν να κάνουν, και ψηφίζονται με την μορφή του κατεπείγοντος από δοσίλογους και προσκυνημένους.

Μέσα στα μνημόνια όμως δεν είναι μόνο η εξαθλίωση των Ελλήνων είναι και η λεηλασία της περιουσίας τους.

Για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά θα υπάρξει και μια κατάσχεση ακίνητης περιουσίας προερχόμενη είτε από τράπεζα είτε από το δημόσιο.

Για την περιουσία του δημοσίου είτε παραχωρείτε σε ανεξάρτητες αρχές που ελέγχονται από τους λεγόμενους δανειστές είτε παραχωρούνται δικαιώματα επιφανείας και εκμετάλλευσης σε πολυεθνικές εταιρίες.

Μέσα στην δημόσια περιουσία είναι και ο ορυκτός μας πλούτος πάνω στον οποίο έχουν πέσει σαν όρνια πολυεθνικές εταιρίες να τον κατασπαράξουν αφήνοντας πίσω κρανίου τόπο.

Από αυτό που συμβαίνει στις Σκουριές αρκεί για να καταλάβουμε τι θα συμβεί και στην ιδιαίτερη πατρίδα μας σχετικά με την εξόρυξη υδρογοναθράκων.

Η άνευ προηγουμένου οικολογική καταστροφή και η ανεπανόρθωτη ζημιά του υπεδάφους με ότι αυτό συνεπάγεται για την χλωρίδα, την πανίδα και τους ανθρώπους, μας δείχνει πως λειτουργούν τα όρνεα των αγορών.

Μια από τις ομορφότερες περιοχές του πλανήτη θα μετατραπεί σε ότι πιο αποκρουστικό και επιβλαβές για κάθε έμβιο όν.

Ας μην επιτρέψουμε αυτό να συμβεί και στην περιοχή μας, δεν πρέπει να επιτρέψουμε μια ακόμα λεηλασία. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν κυβέρνηση, περιφερειάρχες και δήμαρχοι πως δεν θα προκληθεί κανένα ατύχημα, πως θα υπάρχουν αντισταθμιστικά οφέλη, πως θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και πως θα έχουμε δωρεάν πετρέλαιο, δεν πείθουν κανέναν.

Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, προσπαθούν να τιμήσουν τις υπογραφές των μνημονίων και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των εταιριών τάζοντας καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

Χρησιμοποιούν την ίδια παρωχυμένη πελατειακή τακτική με λόγο γενικό αόριστο και αστοιχείωτο θεωρώντας πως ο λαός δεν γνωρίζει τις ευθύνες που φέρουν όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι για την σημερινή μας καντάτια.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί τον Ηπειρώτικο λαό να αντισταθεί με κάθε μέσο στην λεηλασία που ετοιμάζεται στον τόπο μας.

Η εξόρυξη των υδρογονανθράκων στην συγκεκριμένη χρονική συγκηρία, με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προωθείται θα είναι καταστρεπτική και ολέθρια για την Ήπειρο.

Αν η εξόρυξη πρέπει να γίνει θα το αποφασίσει μια Ελληνική Πατριωτική κυβέρνηση θέτοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις ενός κυρίαρχου Ανεξάρτητου κράτους η οποία θα υπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και όχι αλλότριων συμφερόντων που σκοπό έχουν την υφαρπαγή κάθε πολύτιμου πόρου.

Η Τοπική Οργάνωση του ΕΠΑΜ Ιωαννίνων θα διοργανώσει εκδηλώσεις, εκπομπές και θα συμμετέχει σε κάθε είδους κινητοποιήσεις προκειμένου να ενημερωθεί και ο τελευταίος Ηπειρώτης για το έγκλημα που προσπαθεί να συμβεί στα αιματοβαμμένα χώματα μας.

Επίσης δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του σε όλους τους πολίτες, συλλογικότητες και κινήματα από όπου κι αν προέρχονται, που έχουν ενεργοποιηθεί προκαλώντας την ανάκληση της απόφασης του δήμου Ζαγορίου και την υπόσχεση από τους δήμους Ζίτσας και Πωγωνίου θα προχωρήσουν σε αυτό εάν το ζητήσει η τοπική κοινωνία.

Το Ε.ΠΑ.Μ. υπόσχεται πως δεν θα σταματήσει τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα μέχρι την απελευθέρωση της Πατρίδος από την κατοχή της ΕΕ και του ευρώ.
Δεσμεύεται πως μετά την απελευθέρωση της Πατρίδας όλοι αυτοί που υπηρέτησαν τον εχθρό θα αντιμετωπίσουν τον φυσικό δικαστή για όλα τα εγκλήματα που επιτελούν σε βάρος του τόπου και των παιδιών μας ατιμάζοντας το αίμα των προγόνων μας.

Ε.ΠΑ.Μ – Τ.Ο Ιωαννίνων


ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Ε.ΠΑ.Μ. – Τ.Ο – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ν. Ζέρβα 67 – ΤΚ45332 – Ιωάννινα – 6908693343
mail: epamioanninon@gmail.com  –  skype: epam.ioanninon
FaceBook – G+ – YouTube – Twiter
Advertisements

2 σκέψεις σχετικά με το “ΟΧΙ στην λεηλασία της Ηπείρου! 12/01/2018

Add yours

  1. Τον τρόπο θα τον αποφασίσει ο λαός αφού πρώτα ενημερωθεί για όλα αυτά που γίνονται για αυτόν χωρίς αυτόν. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα του προσπαθώντας να τον ενημερώσουμε για όλα όσα κρύβονται κάτω από το χαλί ή για όσα τα ΜΜΕ προσπαθούν να κρύψουν.
   Αν θέλεις να δεις τι λέει τι κάνει και πως το κάνει το Ε.ΠΑ.Μ. δεν έχεις παρά να ψάξεις στο διαδίκτυο όπου θα βρείς άπειρα βίντεο από ομιλίες και πάσης φύσεως εκδηλώσεις.
   Επίσης μέσα από στο blog μπορείς να διαβάσεις τις θέσεις και τις λύσεις που προτείνουμε.
   Θα ήταν χαρά μας αν ερχόσουν κάποια στιγμή από τα γραφεία μας να τα πούμε από κοντά.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: