Λίγη Ντροπή;; Λίγη Ευθυξία;;;

Του Αντώνη Παπαντωνίου

Αυτό που βιώνουμε καθημερινά οχτώ καταραμένα χρόνια, μέχρι τώρα, και που με μανία  θέλουν κάποιοι να βαφτίζουν σαν Δημοκρατία έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής .

Ξεκίνησε δειλά δειλά με κάποιες  οικονομικές  επιθέσεις στο εισόδημα  και στη ζωή συνολικά του Ελληνικού Λαού και διαρκώς  ανέβαζε ταχύτητα εξολόθρευσης  όχι μόνον των Πολιτών αλλά και της ίδιας της υπόστασης  του Κράτους , όπως χαρακτηρίζεται από την Νομική Επιστήμη,  με τον εξοβελισμό  της άσκησης  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ  και  DE JURE (΄βλέπε  Ν.4336/14-8-2105 ΦΕΚ 94Α ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ-ΣΕΛ.1014), που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Στην  επίθεση αυτή που πραγματοποιούσαν και πραγματοποιούν οι  κατακτητές  αυτού του Ιερού Τόπου  δεν την  υλοποιούν μόνον με την συνδρομή της εκάστοτε «Κυβέρνησης» αλλά με την στήριξη που τους προσφέρει απλόχερα όλο το  Σύστημα εξουσίας όπου και αν αυτό δραστηριοποιείται  , όπως και αν προσδιορίζεται.

Η κατάπτωση  κάθε έννοιας  αξιοπρέπειας  συνεχώς  διευρύνεται χωρίς να διαφαίνεται  μια ελπίδα έστω ότι πλησιάσαμε στην αφύπνιση κάποιων  συνειδήσεων  που θα βάλουν ένα τέλος σε αυτόν τον βούρκο που καθημερινά μας βυθίζουν όλο και πιο βαθειά.

Κάποιος θα μπορούσε καλοπροαίρετα να ε χαρακτηρίσει πολύ απόλυτο και ισοπεδωτικό.  Όμως, δυστυχώς, όσο δύσκολο και αν είναι πρέπει να παραδεχτούμε  ότι αυτή η κατάσταση είναι υπαρκτή γιατί μόνον τότε θα μπορέσουμε να  οργανώσουμε την Εθνική μας Ανάταξη.

Ποιος είναι εκείνος , τώρα πιά, που αμφιβάλλει ακόμα ότι δεν υπάρχουμε καν  σαν συγκροτημένο Κράτος;;;
Ακόμα και αν κάποιος εντελώς καλοπροαίρετος, για να μην τον χαρακτηρίσω διαφορετικά,  διαφωνούσε με τις πιο πάνω θέσεις μου, θέλω να πιστεύω ότι μετά την  ΑΡΠΑΓΗ  των δύο Στρατευμένων μας από  τους Τούρκους, και την φυλάκισή τους που εξακολουθεί  επί  π0λλές ημέρες με άγνωστο και αβέβαιο το  Μέλλον θα έχει πλέον αλλάξει άποψη.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αιτιολογήσω  το γιατί  χαρακτηρίζω  την ενέργεια των Τούρκων ως ΑΡΠΑΓΗ.

1.- Έφεραν  Στολή  και τον οπλισμό  που φέρεται πάντα  από Στρατιωτική Περίπολο, συνεπώς, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο,  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ!

2.- Δεν υπήρχαν σε εξέλιξη πολεμικές επιχειρήσεις μεταξύ  μεταξύ  των Στρατιωτικών Δυνάμεων  του  Κράτους  τους και αντίπαλου Κράτους  και συνεπώς, πάλι σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο,  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ!

3.- Δεν ήταν  ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Παρ όλα αυτά  αυτό το πράμα που λέγεται Ελληνικό Κράτος  ουδεμία αντίδραση ουσίας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το  Διεθνές Δίκαιο  επέδειξε  δέσμιο πάντα της  ΚΑΤΟΧΗΣ την οποία και υπηρετεί πιστά  και σαν «Κυβέρνηση» αλλά και σαν «Αντιπολίτευση», εγκαταλείποντας  τους άτυχους  ΑΡΠΑΓΕΝΤΕΣ στις ορέξεις του  αιμοσταγούς Φίλου και Συμμάχου του  Σουλτάνου.
Όμως  αυτοί που είναι  οι Φυσικοί  Προιστάμενοί  τους  και που λέγεται Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων  αρκείται σε περιοδείες  στην περιοχή που συνέβη η  ΑΡΠΑΓΗ  των άτυχων υφισταμένων τους  και ο Εκκλησιασμός τους;;
Τελικά δεν έχει μείνει όρθιο τίποτε;;

Λίγη Ντροπή, λίγη Ευθυξία δεν υπάρχει;;;

    ΚΥΡΙΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!

Και κλείνω με μια έκκληση προς τον Ελληνικό Λαό  σαν τελευταία ελπίδα σωτηρίας

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

Ο Αντώνης Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) – Νομικός, είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας
του Ε.ΠΑ.Μ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: