Ακόμα ένας νεκρός στο όνομα μιας πλαστής φιλίας – συμμαχίας και ξενόδουλου πολιτικού συστήματος. Ως πότε θα το ανεχόμαστε;

Της Ιωάννα Σιόβα

Οι «Φίλοι μας» οι Τούρκοι και «σύμμαχοί μας» στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ  που πάντα τους πληρώνουμε με αίμα, εξαθλίωση και πόνο.

Στο όνομα μιας πλαστής φιλίας – συμμαχίας, με μειοδότες και ξενόδουλους πολιτικούς, που με την ανύπαρκτη διπλωματία και τη συνεχή υποχωρητικότητα και ενδοτισμό, φτάσαμε στο σήμερα που όλοι διεκδικούν κομμάτια της χώρας μας, Θράκη, Αιγαίο, Μακεδονία,Ήπειρο και με  συνέχεια – ίσως – το διαμελισμό  ολόκληρης της χώρας. Το έχουμε ξαναδεί να συμβαίνει π.χ. Γιουγκοσλαβία ή την αρπαγή εδαφών από τους συμμάχους μας, δοθείσης της ευκαιρίας (με την ανοχή των υπόλοιπων «φίλων και συμμάχων»).

Περιοχές της Ελλάδας που ο λαός δεν διαπραγματεύεται και δεν παραχωρεί και κανένας σύγχρονος Εφιάλτης δε έχει δικαίωμα να  χαρίζει ή να τα παραχωρεί για πολλά χρόνια στα αφεντικά του, τους  ναζί της Ευρώπης!!

Η τελευταία  τραγωδία με το θάνατο του πιλότου, ήταν  αναμενόμενη και είναι αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής  του κατευνασμού της Τουρκίας. Οι πιλότοι μας καλούνται συνεχώς και εμπλέκονται σε αερομαχίες και υπό συνθήκες που δε γνωρίζουμε!!

Εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε τι γίνεται και με τους στρατιωτικούς που βρίσκονται φυλακισμένοι και θα έπρεπε να έχουν απελευθερωθεί μέσα σε λίγες ώρες.

Όταν παραβιάζονται τα σύνορα, στέλνεις ξεκάθαρο μήνυμα και δεν παίζεις με τη ζωή των πιλότων ή των στρατιωτών σου!!! Αλλά ποιοι να το κάνουν αυτό;

Αυτοί που έφεραν τη χώρα στη Κατοχή των τραπεζιτών της Ε.Ε. και σαν  αποτέλεσμα αυτής της Κατοχής είναι όλα αυτά που μας  συμβαίνουν;

Ας τελειώνουμε με τους «φίλους μας – συμμάχους» που πίνουν το αίμα των λαών και έχουν καταστρέψει και τη χώρα μας, σε συνεργασία βέβαια και με το ντόπιο κεφάλαιο!!

Αλλά πριν από αυτούς, ας τελειώνουμε με το ντόπιο δοσίλογο πολιτικό σύστημα, γιατί θα θρηνήσουμε και θα έχουμε ακόμα περισσότερες τραγωδίες!!

Φτάνουν πια οι θυσίες των παιδιών μας στο βωμό μιας πολιτικής – που ακολουθείται χρόνια – με αυτά τα αποτελέσματα  και οδηγούν  τη χώρα σε περισσότερα και μεγαλύτερα  προβλήματα!!

Ας ζήσουμε ελεύθεροι στον τόπο μας και έτσι θα τιμήσουμε αυτούς που έπεσαν για την Πατρίδα, τόσο άδικα!!!

Αθάνατος !!!

Η Ιωάννα Σιόβα είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: