Ε.ΠΑ.Μ. – Ψήφιση νέου μνημονίου & παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας σε ξένα συμφέροντα, E-ROI 18 Ιουν 2018

Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, αναλύει τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, και όχι μόνο, καθώς επίσης απαντά σε email με ερωτήσεις φίλων ακροατών και συνομιλούν ζωντανά μαζί του, μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό E-ROI, Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018.

Μαζί του στο studio, ο Γιώργος Παρλαμέντης, μέλος της νεολαίας του Ε.ΠΑ.Μ.

 • Σύλληψη Σώρρα μετά από ένα και πλέον χρόνο αναζήτησης του από τις αστυνομικές αρχές και επίσης του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, ανεξάρτητου βουλευτή(πρώην Χρυσής Αυγής), μετά από επεισόδιο μέσα στην Βουλή, χωρίς την άδεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με συνοπτικές και ταχύτατες διαδικασίες, ενώ οι βουλευτές παραμένουν τόσο χρονικό διάστημα ελεύθεροι και ανενόχλητοι, να εκτελούν το αισχρό προδοτικό τους έργο.

 • Η συμφωνία για το όνομα του κρατιδίου των Σκοπίων, αποτέλεσε τον καλύτερο αντιπερισπασμό και παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού, ώστε να μην ασχοληθεί ιδιαίτερα με το ακόμη
  σοβαρότερο θέμα της ψήφισης του νέου Πολυνομοσχεδίου από την Βουλή, το οποίο ουσιαστικά παραδίδει την Εθνική Κυριαρχία και Ανεξαρτησία της Ελλάδας, σε ξένα συμφέροντα.

 • Η Σερβία τον Ιανουάριο του 2017, με μια απλή υπουργική απόφαση από μέρους τους πήραν πίσω την αναγνώριση του κρατιδίου της «Μακεδονίας», ενώ ήταν από τις πρώτες χώρες
  που το είχαν πράξει, αποδεικνύοντας απλά και πρακτικά, πως οποιαδήποτε αναγνώριση σε αυτό το επίπεδο, καταργείται και παύει να ισχύει, όποτε το αποφασίσει μια Δημοκρατική Πατριωτική Κυβέρνηση που υπηρετεί μονάχα τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.

 • Η θεμελιώδης αρχή που ορίζει την ακεραιότητα και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας σε μια ενιαία και αδιαίρετη Ελλάδα, βασίζεται στην Συνθήκη του Βουκουρεστίου το 1913 η οποία μοίρασε την συνολική περιοχή της Μακεδονίας που απελευθερώθηκε από τους Οθωμανούς, σε τρεις χώρες :
  στην Ελλάδα(53%), στην Σερβία(30%) και στην Βουλγαρία(17%)
  Με τον τρόπο αυτό επιλύθηκε το συγκεκριμένο θέμα οριστικά και όποιος το ανακινεί πάλι είναι ξεκάθαρο πως επιθυμεί τον επανακαθορισμό των συνόρων στα Βαλκάνια, επιστροφή τους στις συνθήκες πριν από τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο και την αύξηση του κινδύνου πολεμικής ανάφλεξης στην Βαλκανική Χερσόνησο ξανά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: