Έκτακτη Εκπομπή.  – Αμείλικτα Ερωτήματα & Λογικές Απορίες Για Την Νέα Εθνική Τραγωδία – E-ROI – 31 Ιουλίου 2018

Έκτακτη Εκπομπή.

Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης και ο Γιάννης Γκινοσάτης, δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής Νομικής Αλληλεγγύης(Ε.Ν.Α.) του Ε.ΠΑ.Μ, συζητούν και αναλύουν τις επιμέρους φοβερές λεπτομέρειες της νέας Εθνικής τραγωδίας, από την πυρκαγιά στην Ανατολική Ατική(23-7-2018). Τρίτη 31 Ιουλίου 2018.
– Επακόλουθα και επιπτώσεις της καταστροφής από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, σοκαριστικές λεπτομέρειες και εκτιμήσεις για τα πραγματικά αίτια και τις διαστάσεις και κυρίως όσον αφορά τις απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

  • Εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που επιτάχυναν την εξάπλωση της πυρκαγιάς, σε συνδυασμό με την ανικανότητα συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των αρμόδιων σωμάτων ασφαλείας, με επιπλέον αρνητικό παράγοντα την αρκετά πυκνή δόμηση και την στενότητα των δρόμων στην παραλιακή ζώνη, όπου αυτή κατέλειξε(Μάτι).

  • Εκκένωση παιδικών κατασκηνώσεων και στρατιωτικών μονάδων, πολύ λογικά και σωστά, όμως η συντριπτική πλειοψηφία των απλών πολιτών που βρίσκονταν στην περιοχή, αφέθηκαν εγκληματικά στο έλεος της καταστροφής.

  • Αναπάντητα προς το παρόν ερωτήματα, όσον αφορά το γενικό σχέδιο εκκένωσης της περιοχής από τους κατοίκους και τους παραθεριστές, καταλήγοντας με το μόνο θετικό από την όλη απίστευτη υπόθεση, το γεγονός πως δεν προέκυψε εντός του Σαββατοκύριακου, με ευνόητες προεκτάσεις και χειρότερα επακόλουθα.

  • Τραγικές φιγούρες πρωθυπουργού και υπουργού αμύνης, οι οποίοι απροκάλυπτα ομολογούν συμμετοχή σε τρομοκρατική ενέργεια, όσον αφορά την την πρόσφατη καταστροφή από την πυρκαγιά στην Ανατ.Αττική και τα υπόλοιπα εσωκοινοβουλετικά κόμματα, για άλλη μια φορά, απλοί παρατηρητές.

  • Απλός επίσης θεατής και η Ελληνική Δικαιοσύνη, χωρίς ούτε μια σχετική κίνηση, ακόμη και μετά την ομολογία από επίσημα χείλη, για συμμετοχή σε εγκληματική ενέργεια.

  • Καθεστώς και πρόγραμμα νομιμοποιήσως αυθαιρέτων και ένταξής τους εντός σχεδίου. Κατεστραμένες κατοικίες στις πυρόπληκτες περιοχές και ενδεχόμενα κριτήρια για αποζημίωση των ιδιοκτητών τους.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με την εκπομπή : 210-3428676

Ακούστε τις εκπομπές του E-ROI Web Radio και επικοινωνήστε μέσω e-mail στο stomicrophono@gmail.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: