Προσυνεδριακός Διάλογος 7ο Συνέδριο – Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Πρόεδρο του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη από την νεολαία του Ε.ΠΑ.Μ.

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Πρόεδρο του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη από την νεολαία του Ε.ΠΑ.Μ.

Τους τελευταίους τρεις μήνες ο Δημήτρης Καζάκης έχει γίνει το θύμα μιας συστηματικής και οξύτατης συκοφάντησης από ποικίλα μέσα, με απώτερο σκοπό την πλήρη αποδόμησή του εντός και εκτός του Ε.ΠΑ.Μ.

Ως νέολαία του Ε.ΠΑ.Μ. διακηρύσσουμε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη μας στον Πρόεδρο του Μετώπου, Δημήτρη Καζάκη, δηλώνοντας ηχηρό παρόν στο μεγάλο αγώνα για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και την ανατροπή της κατοχής, η οποία έχει επιβληθεί στη χώρα μας από το 2010 με κυριότερο έρεισμα τα παράνομα μνημόνια.

Για εμάς, ο Δημήτρης Καζάκης αποτελεί τον κύριο εκφραστή του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα. Είναι αυτός που από την εποχή των πλατειών, αλλά και από πολύ νωρίτερα είχε διατυπώσει τη μοναδική διέξοδο από την κρίση, με πολύ σοβαρή και τεκμηριωμένη ανάλυση, θέτονας ήδη ως ιστορική παρακαταθήκη τα προτάγματα του πατριωτικού και δημοκρατικού αγώνα που πρέπει να ακολουθήσουμε, τον εθνικοαπελευθερωτικό μονόδρομο στα μάτια μας. Ο λόγος του μας ενέπνευσε να ενταχθούμε στο Μέτωπο και ο καθένας από το δικό του μετερίζι να προσθέσει το λιθαράκι του στον αγώνα.

Τα καθαρά και έντιμα πρόσωπα, που μπορούν να εκφράσουν τις μεγάλες μάζες του λαού μας σπανίζουν στον ελληνικό πολιτικό χώρο και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, το καθεστώς προσπαθεί να διαβρώσει με διάφορα μέσα τις ελάχιστες εμβληματικές μορφές που υπάρχουν και οι οποίες αναζητούν την αποκατάσταση της δημοκρατίας και την ανατροπή της κατοχής.

Οι προσπάθειες αποδόμησης του Προέδρου υπήρχαν καθόλη τη διάρκεια των μνημονιακών χρόνων. Τον τελευταίο καιρό όμως έχουν συστηματοποιηθεί επικίνδυνα κάνοντας μεγαλύτερη από ποτέ την ανάγκη συμπαράστασής του.

Ο αγώνας για την απελευθέρωση της πατρίδας συνεχίζεται και πιστεύουμε πως το Ε.ΠΑ.Μ. είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα μας από το αδιέξοδο.

Εναποθέτουμε την αγωνιστική μας εμπιστοσύνη και πίστη στην Νομική Δέσμευση του Ε.ΠΑ.Μ (1), πλάι με τη μήνυση επί εσχάτη προδοσία (2) όπως κατατέθηκε την 5η Φεβρουαρίου 2018 κατά του μνημονιακού καθεστώτος της πατρίδας μας, τα οποία ταυτόχρονα θωρακίζουν το Μέτωπο από ψευδαισθήσεις και ανειλικρίνια ενώπιον του ελληνικού λαού και έμπρακτα αποδεικνύουν την αξιοπιστία μας.

Ως νεολαία, είμαστε οι κληρονόμοι της πατρίδας μας, μιας Ελλάδας και ενός ελληνικού λαού που δε θα αφήσουμε με κανέναν τρόπο να λεηλατηθεί άλλο από την ντόπια και ξένη ολιγαρχία, μιας Ελλάδας που οραματιζόμαστε να χαρακτηρίζεται από:

Λαϊκή Κυριαρχία – Δημοκρατία – Εθνική Ανεξαρτησία – Κοινωνική Απελευθέρωση – Δικαιοσύνη – Ελευθερία -Αλληλεγγύη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: