Και Απατεώνες Και Δωσίλογοι

Του Αντώνη Παπαντωνίου

Πολύς καιρός έχει περάσει  από τότε που άρχισε η παραπληροφόρηση του «Πόπολου» σχετικά με το αν ο κατά κόσμον Τσίπρας  θα βρεί η δεν θα βρεί 151 «κουκιά»η «φασόλια» η δεν ξέρω τι άλλο για να ψηφιστεί  Συνταγματικά η  Σύμβαση των «Πρεσπών» η σωστότερα η Σύμβαση της ξευτίλας, της προδοσίας και του Εθνικού Εγκλήματος.

Σε αυτήν μάλιστα την διαδικασία εμπλέκονται  και πρόσωπα που, υποτίθεται ότι γνωρίζουν, και συντηρούν αυτή τη βρώμικη παραπληροφόρηση όπως Δημοσιογράφοι, Πολιτικοί, Δικηγόροι και γενικά κάποιοι που υποτίθεται ότι ομιλούν με γνώση  άλλοτε φοβούμενοι μήπως δεν συγκεντρωθούν οι 151 άλλοτε εμφανιζόμενοι ότι τελικά δεν θα συγκεντρωθούν, οπότε και δεν θα «περάσει». Οι τελευταίοι είναι, για το «πόπολο» πάντα, οι καλοί.  Και οι δυό όμως τονίζουν με τον τρόπο αυτό ότι ο «κρίσιμος αριθμός» είναι ο αριθμός  151.

Ανατρέχοντας όμως στο  ΣΥΝΤΑΓΜΑ  και συγκεκριμένα στο  Άρθρο  28 , διαβάζουμε ότι οι Διεθνείς Συμβάσεις, Συνθήκες η όπως αλλιως θέλετε να τις πείτε  απαιτείται  ο αριθμός να είναι ο  180 η ο 2/3 του όλου αριθμού των Δωσιλόγων, γιατί στο Κυνοβούλιο  δεν υπάρχουν Βουλευτές αλλά Δωσίλογοι, και μόνον! Και μάλιστα στις πιο κάτω παραγράφους ορίζει ότι εκτός από τους 180 πρέπει να πληρούνται και άλλες  4  προυποθέσεις  και κάνοντας  το χατήρι των «ειδικών» μόνο γι αυτές αποδέχεται τους  151.

Το άρθρο 28 έχει ως ακολούθως:

‘Αρθρο 28: (Κανόνες του διεθνούς δικαίου και διεθνείς οργανισμοί)

– Oι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.

– Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.

– H Eλλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.

Και αυτές οι προυποθέσεις πρέπει όπως ορίζει το «κιτάπι» να εφαρμόζονται σωρευτικά, δηλαδή να ισχύουν ΚΑΙ οι 5.  Και αυτή η αυστηρότητα, αν και θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο αυστηρή οφείλεται στο ότι   οι Διεθνείς Συμβάσεις, Συμφωνίες η όπως αλλιώς  έχουν «Υπερνομοθετική Ισχύ» δηλαδή υπερισχύουν από ένα Τυπικό Νόμο,  με τον οποίο ενδεχομένως έρχεται σε «σύγκρουση». Στην Ιεραρχία δηλαδή της  Νομοθετικής πρόβλεψης  βρίσκεται ένα σκαλοπάτι κάτω από το Σύνταγμα και ένα σκαλοπάτι πάνω από τον Νόμο.

Βέβαια αυτά όλα για ένα ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  δεν έχουν καμιά σημασία και φυσικά δεν πρόκειται να διστάσουν σε τίποτα προκειμένου να υλοποιήσουν τις Εντολές των επικυρίαρχων, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει ο Λαός να ενημερώνεται υπεύθυνα για το τι συμβαίνει και να μην γίνεται έρμαιο στα ψέματα και στη διαστρέβλωση της αλήθειας που επιχειρούν εναντίον του οι εμφανιζόμενοι σαν ειδικοί.  ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!!!

Τελειώνοντας το σημείωμά μου αυτό σας θυμίζω ότι  έχουμε μπεί  με δύναμη στην τελευταία φάση της καταστροφής μας συνολικά  και αν δεν αντιδράσουμε τώρα δεν θα έχουμε αύριο, δεν θα έχουμε θέση στη ζωή αλλά στις βιβλιοθήκες σαν Βιβλία που θα καταγράφουν ότι  Ιστορικά υπήρχε κάποτε ένας Λαός που τελικά κατάφερε να ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.

                                     ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!
ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

Ο Αντώνη Παπαντωνίου, Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α)-Νομικός, είναι Μέλος της Πολιτικής  Γραμματείας Ε.ΠΑ.Μ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: