“Οι φασίστες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στους φασίστες και στους αντιφασίστες” (Ennio Flaiano)

Ανακοίνωση της Τ.Ο. Γαλατσίου-Λαμπρινής για την επίθεση στα γραφεία της

“Οι φασίστες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στους φασίστες και στους αντιφασίστες” (Ennio Flaiano)

Επίθεση δέχθηκαν τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του ΕΠΑΜ Γαλατσίου – Λαμπρινής την Πέμπτη 17/10. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με μπογιές στην τζαμαρία (η συρμάτινη πλέξη ίσως απέβη σωτήρια για να μη σπάσουν το τζάμι), στο μάρμαρο, τον τοίχο, τα κάγκελα, στην ταμπέλα αλλά και στις αφίσες που προβάλλουν τα προτάγματα του ΕΠΑΜ και τη μήνυση επί εσχάτη προδοσία. Ως υπογραφή των δραστών επάνω στο τοιχίο, υπήρχε γραμμένη με σπρέι η φράση «ANTIFA BR».

Αναρωτιέται κανείς, ποιοι είναι αυτοί που μπορεί να διαφωνούν με το πρόταγμα της Διαγραφής του χρέους, τόσο ώστε να προσπαθήσουν να το σβήσουν για να μη φαίνεται; Ή με την αναγκαιότητα της ανατροπής των μνημονίων; Ή ποιοι μπορεί να είναι αυτοί που ενοχλούνται όταν ακούνε ότι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη εκείνοι που έφεραν τα δεινά στη χώρα μας την τελευταία δεκαετία, πράγμα που τέθηκε επί τάπητος με τη μήνυση του ΕΠΑΜ στον Άρειο Πάγο. κατονομάζοντας την ιδιότητα και τις ευθύνες των υπαίτιων.

Εκείνοι που συνήθως ενοχλούνται με όλα τα πιο πάνω, είναι το εγχώριο πολιτικό και διοικητικό προσωπικό, που όχι μόνο ψήφισε αλλά και εφάρμοσε μνημόνια στραγγαλίζοντας τον ελληνικό λαό. Δεν εννοούμε βέβαια ότι οι υπουργοί/ορντινάντσες των δανειστών και οι βουλευτές/μαριονέτες τους, παίρνουν σπρέι και βγαίνουν νυχτιάτικα στους δρόμους για να επιτίθενται στα γραφεία εκείνων που υποδεικνύουν δημοσίως τις εγκληματικές ευθύνες τους. Για τη δουλειά αυτή έχει φροντίσει το παρακράτος, οργανώνοντας συμμορίες για να τη φέρνουν σε πέρας. Με το αζημίωτο βέβαια, μισθοδοτούμενοι από τα μυστικά κονδύλια και καλυπτόμενοι πολλές φορές πίσω από ευφάνταστους χαρακτηρισμούς για να θολώνουν την κρίση των πολιτών και να προκαλούνε σύγχυση. Όπως λ.χ. ο χαρακτηρισμός «ANTIFA»!

Τέτοιοι «ANTIFA» χτύπησαν και ασχημόνισαν στο ΕΠΑΜ Γαλατσίου – Λαμπρινής πριν από λίγες μέρες, στα γραφεία του ΕΠΑΜ Βόλου πριν από τέσσερις μήνες, στα γραφεία του ΕΠΑΜ Πατησίων τον Ιανουάριο ή στις επανειλημμένες προκλήσεις και βιαιότητες ενάντια στα μέλη του ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης. Τέτοιοι «ANTIFA» είναι όλοι αυτοί που καθοδηγούμενοι από τους πάτρωνες του καθεστώτος, έχουν ως βασική αποστολή να πειστεί ο κόσμος ότι ο φασισμός ευδοκιμεί μονάχα και αποκλειστικά σε «χρυσαύγουλα» και παρόμοια μορφώματα. Αφήνοντας έτσι στο απυρόβλητο τον εκφασισμό του καθεστώτος των μνημονίωντο οποίο βιώνει ο ελληνικός λαός, το φασισμό που ζέχνουν οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, τις καθαρά φασιστικές πρακτικές των επικεφαλής της Ε.Ε και των ντόπιων δωσίλογων τοποτηρητών τους. Ποτέ και πουθενά, σε καμία προκήρυξή τους ή άρθρο τους, δεν αναφέρθηκαν αυτοί οι περιβόητοι «αντιφασίστες» των ANTIFA, στο καθεστώς κατοχής που έχουν επιβάλλει ο φασισμός των Βρυξελλών και ο ξένος παράγοντας στη χώρα μας. Αντιθέτως, προβάλλουν, στηρίζουν και αναδεικνύουν με κάθε πρόσφορο τρόπο, το σύνολο των ιδεολογημάτων που προωθούν τα γραφεία εκλεπτυσμένης προπαγάνδας της Ε.Ε. Οι δραστηριότητες και οι ενέργειες των -με το αζημίωτο- αυτοαποκαλούμενων «ANTIFA», είναι ένα από τα αναγκαία και χρησιμότερα δεκανίκια του καθεστώτος προκειμένου να διατηρεί τη σύγχυση στον ελληνικό λαό.

Μα, θα αναρωτηθεί κανείς, όλοι αυτοί που συμμετέχουν, που ασχημονούν και εμφανίζονται ως «ANTIFA» είναι «μίσθαρνα όργανα»; Όχι βέβαια. Το παρακράτος δεν δουλεύει έτσι. Διαχέει τους μισθωτούς υπαλλήλους του της ΚΥΠ και της Ασφάλειας σε χώρους πρόσφορους «ιδεολογικών ζυμώσεων», κι εκεί ψαρεύει τον κάθε ημιμαθή ή κάθε πολιτικά καθυστερημένο που νομίζει, εν τη αφελεία του, ότι δίνει νόημα στη ζωή του πλάθοντας φανταστικούς εχθρούς. Δεν εννοούμε ότι ντε και καλά, όλοι όσοι συμμετείχαν στις κατά καιρούς επιθέσεις σε γραφεία του ΕΠΑΜ ή εναντίον μελών του ΕΠΑΜ, βρίσκονται σε κάποια λίστα χρηματοδότησης των μυστικών κονδυλίων. Εννοούμε ότι αποτελούνται από άτομα ανώριμα πολιτικά, αμόρφωτα και εν πολλοίς χαμηλής αντιληπτικότητας, τα οποία είναι ενεργούμενα και καθοδηγούμενα των βρισκόμενων στις λίστες μισθοδοσίας καθοδηγητών τους. Πρόθυμα να προβούν σε προβοκάτσιες και τραμπούκικες ενέργειες με το άλλοθι του «αντιφασίστα», χωρίς να είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία. Ή, όπως το είχε πει ο συγγραφέας και σεναριογράφος των ταινιών του F. Fellini, ο Ennio Flaiano: «Οι φασίστες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στους φασίστες και στους αντιφασίστες».

Το ΕΠΑΜ καταγγέλλει την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του στο Γαλάτσι και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του για την εθνική απελευθέρωση και την εφαρμογή των προταγμάτων του. Στον αγώνα μας αυτό, δεν θα μας πτοήσει ούτε η κρατική, ούτε η παρακρατική τρομοκρατία!

Γαλάτσι, 21 Οκτωβρίου 2019
Η Τ.Ο. Γαλατσίου – Λαμπρινής του ΕΠΑΜ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δημιουργήστε ένα δωρεάν ιστότοπο ή ιστολόγιο στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: